НАЧАЛО            ЗА НАС            ПРОДУКТИ             НОВИНИ                 КОНТАКТИ                ЗА ЦЕНИТЕЛИ

       Благодарим Ви, че избрахте нас - Вашето доверие е оценка за нашия труд. Усилията и желанията на нашия екип са насочени изцяло към осигуряване на най-доброто за Вашата трапеза. Ако въпреки това Вие не намирате редовно нашите изделия в магазинната мрежа, ние сме готови да направим доставка до Вас по избрания от Вас начин, когато това се отнася до изделия, чиято трайност позволява доставка в рамките на два дни. Предлаганият от нас уникален Зърнен Тонус отговаря на тези изисквания с доказаната си трайност от 10 дни при стайна температура. Съхранението му в хладилник увеличава многократно този период, а възможността да бъде замразяван във фризер и консумиран след размразяване, без да се изгубят качествата на Зърнен Тонус, ни дава възможност за разработка на пакетна доставка от 4 броя Зърнен Тонус по 400 г с малък пакет по Български пощи. Изпращането на пакетите е съобразено с желанието ни да доставим Зърнен Тонус максимално пресен до Вас. Доставката е гарантирана от Български пощи и за  всички населени места, в които има пощенска станция, е на следващия работен ден, а за останалите места, които се обслужват от съседни пощенски станции, доставката е в рамките на 2 - 3 дни.
С предложените доставки с оглед ниска цена за клиента, обратната информация за нас е много важна, за което ще Ви бъдем много благодарни, ако своевременно ни информирате при евентуални отклонения от схемата. Ако данни за Вашия GSM номер са попълнени във формата за плащане, ние също ще Ви информираме за точния момент на предаването на пакета Ви в БГпощи.
       Вариант 1. Зърнен Тонус Класик съдържа четири броя Зърнен Тонус Класик по 400 г всеки, като цената на доставката по Български пощи е включена в цената на пакета и струва 4 .52 (четири и петдесет и две) лв.
или
       Вариант 2. Зърнен Тонус Микс съдържа четири вида Зърнен Тонус по 400 г всеки, с включена цена на доставка по Български пощи, струва 5,03 лв. (пет и нула три) лв. и съдържа:
       -Зърнен Тонус класик - 1 бр.;
       -Зърнен Тонус със семена - 1 бр.;
       -Зърнен Тонус със зеленчуци - 1 бр.;
       -Зърнен Тонус с овесени ядки - 1 бр.;
или
       Вариант 3. Свободен избор на изделия от нашия асортимент с избран от Вас начин на доставка- необходимо е да се свържете с нас и да уточниме Вашия избор.
Предварителното заплащане на избрания пакет и доставка става по предпочитан от Вас начин.
       В случай, че имате регистрация в https://www.epay.bg/ - нашият Клиентски номер (КИН) е 4615799456 -така таксата за Вашия превод ще бъде 3 ст. Моля, впишете Вашия пощенски код в полето за основание и въведете имената си за данни. Напр. - п.к.6100, тел.:0889 654 204, Дост. Тонус, Иван Петров Иванов,
       За плащания по банков път :
ХЛЯБ 97 КАЗАНЛЪК
IBAN: BG93BUIN95611000427735, BIC: BUINBGSF,
Алианц Банк България АД, Казанлък
с основание: ! пощ. код             Тел.:         Дост. Тонус              
Заплащането може да стане и с ВНОСНА БЕЛЕЖКА на гише на всяка избрана от Вас банка или с ПОЩЕНСКИ ЗАПИС по банковата ни сметка.
За Ваше улеснение прилагаме форма на попълнена вносна бележка.
Изпращанията на заявките са съобразени с нашия производствен график и работното време на пощата. Ние ще направим възможното, за да получите нашите изделия максимално пресни, за това в петък и предпразнични дни не изпращаме заявки - ще престоят в пощенските офиси.        
               В случай, че сте пропуснали информация и избрания пакет не достигне до Вас в очакваното време, свържете се с нас и ние ще направим тази доставка за Вас независимо от това колко време е изминало. За контакти изберете от следните възможности:
e-mail: office@hlebozavod.eu
Телефон: +359 431 63408; факс: +359 431 64226
GSM: +359 8888 06 347
       Изпращането на заявките се организира ежедневно от понеделник до четвъртък включително, като сумата на избрания пакет трябва да е предварително заплатена по банковата сметка на
ХЛЯБ 97, КАЗАНЛЪК
IBAN: BG93BUIN95611000427735, BIC: BUINBGSF,
Алианц Банк България АД Казанлък
с основание: ! пощ.код:            Тел.                
Обръщаме Ви внимание, че данните от Вашия платежен документ трябва да съдържат имената Ви,  пощенски код! и населено място, адрес за получаване на доставката на платения от Вас пакет. Пощенският код е необходим за определяне пощенския клон, от който Вие трябва да получите пратката. Например:
П.К. 6190 за гр.Николаево, Община Николаево, Област Ст.Загора
П.К. 5874 за с.Николаево, Община Плевен, Област Плевен
П.К. 2406 за с.Николаево, Община Радомир, Област Перник
П.К. 8873 за с.Николаево, Община Сливен, Област Сливен
П.К. 5168 за с.Николаево, Община Стражица, Област В.Търново
П.К. 5351 за с.Николаево, ОбщинаТрявна, Област Габрово
П.К. 6191 за с.Нова махала, Община Николаево, Област Ст.Загора
Ако населеното място е София, пощенският код следва да бъде най-удобния Ви пощенски клон, от който желаете да получите доставката.
       Съобразено с почивните дни на пощата прилагаме таблица, която трябва нагледно да Ви ориентира във времето за доставка.

2015

Хлябът ни е направен с най-доброто брашно от най-доброто зърно. Затова е перфектният хляб, който е вкусен до последната хапка.

Получената стока е произведена предходния ден, т.е. ако получите пакет в сряда - изделията в него са произведени във вторник.

       Благодарим Ви, че избрахте нас!

Перфектният хляб - вкусен до последната хапка!