НАЧАЛО            ЗА НАС            ПРОДУКТИ             НОВИНИ                 КОНТАКТИ                ЗА ЦЕНИТЕЛИ
Хляб 97 АД Казанлък е новата визия на Хляб и хлебни изделия, наследник на първата пекарна създадена в далечната 1942 година. Дълъг и труден е пътят на изграждането на производствени мощности, технологични процеси и асортиментна структура. През 1968 година е построен и влиза в експлоатация настоящият хлебозавод, който снабдява с хляб, закуски и сладкарски изделия един голям район, включващ общините Казанлък, Мъглиж, Павел баня. В завода са се произвеждали дори боза и лимонада – напитките, с които са израснали поколения българи.
През 1990 година се именува хлебозавод „Марко Чернев”, а от 1992 год. е „Хляб и хлебни изделия”.
Основният предмет на дейност на дружеството е производство на хляб, хлебни и пресни сладкарски изделия, както и лицензионното производство на хляб без брашно „Зърнен Тонус”.
Цялото производство и суровините, които се влагат, се контролират от клаузите на стандартите ISO 9001: 2000, НАССР и GMP. Въведена е и действа интегрирана система анализ, управление и контрол на качеството.
Във фирмата работят професионалисти и доказани специалисти в областта на хлебопроизводството, сладкарството и производството на закуски. Доказателство за техните качества е богатата продуктова структура – 17 вида хляб, 24 вида хлебни изделия и 16 вида сладкарски изделия, както и хляб „Зърнен Тонус”, чийто единствен производител в България сме ние.
2015
Хлябът ни е направен с най-доброто брашно от най-доброто зърно. Затова е перфектният хляб, който е вкусен до последната хапка.

Перфектният хляб - вкусен до последната хапка!
Магазин