СПЕЦИАЛНИ  ВИДОВЕ  ХЛЯБ

Фирмата предлага богата гама от специални, диетични и бутикови хлебни изделия.
Ръжено-пшеничен хляб и хляб "Грахам" са сред най-търсените артикули. Предпочитат ги хора, които държат на здравословния начин на хранене. Хлябовете са с грамаж от 400 г, нарязани, опаковани индивидуално.
Предлагаме за всеки вкус и повод /весели и тъжни обреди, тържества; за сандвичи и хамбургери/: Парижка франзела от бяло брашно /300 г/, багета от бяло и пълнозърнесто брашно - единична /120 г/; опаковка от 3 багети /300 г/, питка от бяло и пълнозърнесто брашно /100 и 120 г/, аерохлебчета от бяло брашно /опаковка от 9 броя, 400 г/, пълнозърнести хлебчета /опаковка от 9 броя, 400 г/. По желание на клиента и според нуждите му, вариантите от грамаж и опаковка, могат да бъдат различни.
За Вашите празници предлагаме погачи ритуални от хлебно тесто с богата и красива украса - от 1 кг или 2 кг, както и питка на "топки" с тегло 1 кг. Бутиковата погача от козуначно тесто е особено подходяща за сватби и кръщенета, предлага се с тегло 1,1 кг.

ОСНОВНИ  ВИДОВЕ  ХЛЯБ

Ако искате да усетите вкуса на традицията, изберете нашия "заводски" хляб! Приготвен по технология, съхранена през годините, хлябът е с чудесни вкусови качества. Предлагаме 650-грамов бял хляб /"Стара Загора"/, 500-грамов типов хляб /"Софийски"/ и хляб "Добруджа" - 650 г. и разфасовка от 325 грама /т.нар. половинка хляб/.  Според предпочитанията си, можете да закупите цял или нарязан хляб, опакован индивидуално.

НАЧАЛО            ЗА НАС            ПРОДУКТИ             НОВИНИ                 КОНТАКТИ                ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Хлябът ни е направен с най-доброто брашно от най-доброто зърно. Затова е перфектният хляб, който е вкусен до последната хапка.

2015
Перфектният хляб - вкусен до последната хапка!
Магазин