СЛАДКАРСКИ  ИЗДЕЛИЯ

Ако обичате сладките изкушения или Ви трябва торта за Вашия празник, може да разчитате на нас!
Предлагаме понички "Niki Donuts" - опаковка от 4 броя, 160 г, както и понички с различен пълнеж /крем, конфитюр, течен шоколад/. Грамажът и опаковката са според нуждите и желанието на клиента. Фирмата произвежда халва "Снежанка" /с фъстъци/ в разфасовки от 100 и 500 грама, както и халва "Наслада" /с какао/ - 100 г. Естествено е, че търсенето на халвата е най-силно преди Заговезни, но я предлагаме на нашите клиенти целогодишно.
За делник и празник може да си поръчате вкусна торта. Грамажите са различни: 0,500 кг; 1,2 кг; 1,6 кг. Изработваме торти за детски рожден ден - с тегло 2,4 кг и с подходяща рисунка, а за сватбения Ви ден - триетажна торта /3,6 кг/, за да подслади Вашия празник.
Ако Ви се прииска да хапнете еклер с крем или вкусна пастичка, пак ние сме насреща! Предлагаме два вида 70-грамови пасти "Прохлада" и "Стърган шоколад". Еклерите са в два варианта - единична бройка /90 г/ и кутия с мини еклери /500 г/. По желание на клиента, за кетъринг-обслужване,  изработваме дребни изделия: петифури и мини еклери.


НАЧАЛО            ЗА НАС            ПРОДУКТИ             НОВИНИ                 КОНТАКТИ                ЗА ЦЕНИТЕЛИ
2014
Хлябът ни е направен с най-доброто брашно от най-доброто зърно. Затова е перфектният хляб, който е вкусен до последната хапка.

2015
2015
Перфектният хляб - вкусен до последната хапка!
Магазин