Хляб от лимец


Други...
ЗАКУСКИ

Фирмата предлага вкусни и разнообразни закуски от солената и сладка гама, в различни грамажи и опаковки, които запазват свежестта и  вкуса си до седем дни.
Чудесна сутрешна закуска за Вашето семейство са козуначните  кифли с четири вида пълнеж.
- Козуначена кифла с мармалад,
- Козуначена кифла с локум,
- Козуначена кифла с шоколадов крем,
- Козуначена кифла със сирене и извара.
Предлагат се в индивидуална опаковка от по 100, 120 и 150 грама.
- Традиционната кифла-осморка е от 100 г, опакована индивидуално, без пълнеж.
За следобедното кафе са подходящи малките кифлички с пълнеж /мармалад, локум и шоколадов крем/; 6 броя в опаковка, 200 грама. Ако предпочитате соления вкус - опитайте кифличките със солена плънка /200 грама, опаковка от 6 броя/.

.
Традиционният козунак е неотменна част от нашето производство, който се предлага целогодишно.  Характерно за нашите козунаци е, че се произвеждат по класическата технология, без консерванти, но с достатъчна трайност, за да се насладите на едно прясно изделие. Асортиментите, които предлагаме са:  козунак класик, със стафиди, с шоколадов чипс, с какао, както и два вида рула - традиционното с мармалад и с течен шоколад. Козунаците и рулата са в индивидуална опаковка, в  разфасовки от 400 грама, а рулото с мармалад се предлага и във вариант от 200 г. Ако искате да разнообразите закуската си, опитайте нашите мини козуначета, които предизвикват все по-голям интерес - индивидуална опаковка  от 100 г. За домакините, които искат сами да приготвят козунак или кифлички, предлагаме козуначно тесто в разфасовка от 500 г.


Солунският геврек е една от запазените марки на фирмата. Традиционно се предлагат четири гевречета  в една опаковка от 160 г. Но ако имате други предпочитания, можем да ги изпълним - например, повече бройки в опаковка.
Предлагаме и друг геврек - сусамов, 100-грамов, в индивидуална опаковка.


Солените закуски са изработени от класическо тесто с мая. Фирмата предлага Софийска баница - 100, 120 и 150 г в индивидуална опаковка, както и нарязана или вита /в тарелка, 300 г/. Можем да изпълним индивидуални желания, например нарязана софийска баница в опаковка с по-голям грамаж - 500 г. Може да закусите с вкусен тутманик /индивидуална опаковка 120 г/, който се предлага в два варианта - със или без заливка. Казанлъшки привкус ще откриете в закуските "Роза" и "Тюлбенка" - 120 г в индивидуална опаковка
НАЧАЛО            ЗА НАС            ПРОДУКТИ             НОВИНИ                 КОНТАКТИ                ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Хлябът ни е направен с най-доброто брашно от най-доброто зърно. Затова е перфектният хляб, който е вкусен до последната хапка.

2015
Перфектният хляб - вкусен до последната хапка!
Магазин